Leif Arne Huseby NM finalist i 85+

Leif Arne Huseby NM finalist i 85+

En stor gratulasjon går til vår Leif Arne Huseby (i rødt), som er Grefsens star i NM og som endte med en 2. plass i klassen single 85+!

Innendørs NM for veteraner gikk av stabelen i Oslo Tennisarena på Hasle 14.-20. mars. Hele 328 spillere – på nytt en rekordpåmelding – hadde meldt seg på i de 40 klassene, den eldste klassen menn single 85+. For de 5 Grefsen-spillere ble NM avsluttet i helgen etter harde konkurransedager.

Både Leif Arne, Helen, Bjarte, Thomas og Kathrin fikk utfordret seg i henholdsvis single, double og mixed-double, og det ble mange spennende kamper. Dessverre ble det denne gangen ikke så mange seiere for våre spillere, men deltakelse betyr mest! Kort oppsummert ble resultatene for Grefsen som følger:

Leif Arne Huseby
HS 85+: Finaletap!

HD 80+: Med finalemotstanderen Eduard Irgens fra Arendal, tap i semifinalen mot tidligere Europamestre fra Nordberg. De ble rett og slett for sterke.

Helen Brantsæter
MD 50+: Med bror Terje Brantsæter fra Tønsberg. Knepet tap med 5:7 i 3. sett i første runde. Mens det ble et glatt tap i fjor mot de samme motstandere, så klarte Helen og Terje nesten en seier.

DD45+: Et rent Grefsen-dobbel med Kathrin. Dessverre ga trekningen en tøff 1. rundes motstander med 1. seedete paret, og seieren gikk til Vestre Bærum i kvartfinalen.

Bjarte Bruland
HS 70+: Det ble 2 seiere for Bjarte før 2. seedet JF Kise stoppet Bjarte i semifinalen.

Thomas Hellman
MD 35/40+: Grefsen-mixed med Kathrin. Seier i første runde, etterfulgt av tap mot det 1. seedete paret. Ballvekslene gikk nok litt fort, men more ble det og gleden desto større når volley´n satt.

Kathrin Steffen
DS 45+: Det ble 1 seier med bra spill etterfulgt av et skuffende tap i kvartfinalen.

DD45+ og MD 35/40+: Veldig gøy å kunne stå på banen med Grefsen-spillere, og neste år kommer vi enda sterkere tilbake.