Flott oppmøte på foreldremøte til barn i ROG-gruppen

Flott oppmøte på foreldremøte til barn i ROG-gruppen

Lance, sammen med representanter fra ROG-komité, Merethe Toft og Trine Vik Lagerberg, hadde invitert til en informasjonskveld om Red – Orange – Green (ROG) – konseptet, og hele 25 foreldre deltok. Takk til alle som kunne sette av tid!

 

Hva betyr Red – Orange – Green?

Barn i Tennisskolen er delt inn etter alder og ferdighetsnivå på Rødt, Orange og Grønt Nivå. For hver av de ulike nivåer følger det med utviklingstrinn som barna deres skal lære og mestre, samt få anledning til å treffe andre barn på samme nivå.

Det blir arrangert ROG-samlinger og -turneringer gjennom hele året i ulike Oslo-klubber. Også Grefsen tennis er stolt arrangør av et par ROG-turneringer hvert år.

Her kan du lese mer om Red – Orange – Green.

 

WANTED

Vi trenger flere foreldre som kan tenke seg å bidra til et hyggelig og sosialt klubbmiljø for barna, og vi vil gjerne rekruttere flere foreldre inn i den såkalte «ROG-komité».

Som foreldrekontakt på nivået barnet ditt hører hjemme har man en ledende rolle i å sende ut informasjon om ROG-aktiviteter, motivere til deltakelse i ulike ROG-aktiviteter i regi av Grefsen tennis eller andre Oslo-klubber, og bidra til å holde oversikt over gruppen av barn på ROG-nivået.

 

Last ned informasjon om ROG og ROG-komité: rog-komite-pa-grefsen-tennis

RØDT-nivå: velkommen-til-deg-som-tennisforeldre-pa-rodt-niva

ORANGE-nivå: velkommen-til-deg-som-tennisforeldre-pa-orange-niva

GRØNT-nivå: velkommen-til-deg-som-tennisforeldre-pa-gront-niva

 

Komitéen bør bestå av 6 medlemmer:

  • 2 foreldre fra R-O-G nivå og/eller fra sosialgruppe spillerne U18. En av disse er leder av komiteen.
  • 3 foreldrekontakter, 1 fra hvert nivå R-O-G
  • 1 fra styret/hovedtrener

Alle spørsmål rundt ROG, foreldrekontakter, foreldreansvar og -forventninger, ROG-turneringer tas i mot med takk, og kan sendes til hovedtrener Lance Morgas (trener.gtk@gmail.com, 904 77 727) og til Trine Vik Lagerberg (trinevl@gmail.com).