Fra 1. mars skjer booking av våre baner via ny online tjeneste MATCHi!

Fra 1. mars skjer booking av våre baner via ny online tjeneste MATCHi!

Kjære medlemmer!

Fra 1.mars innfører Grefsen tennis et online-bookingssystem for alle våre tennisbaner og gjennom hele året.

Hva er MATCHi og hvilke fordeler har dette nye systemet for deg som medlem?

MATCHi er et svensk selskap og tilbyr en moderne online-bookingtjeneste for tennis og andre racketssporter. Tjenesten er allerede godt etablert i Sverige, og i Norge har Oslo tennisklubb (OTK) innført bookingtjenesten. Du kan bruke både computer, nettbrett, og smartphone for å koble deg til MATCHi.

Hvorfor gjør vi endringer?

Med et online-bookingssystem for våre tennisbaner får du som spiller en bedre oversikt over mulighet til spill, samt at du kan booke banene via mobil/data. Siden vi innfører MATCHi i GTK stegvis og tjenesten i tillegg stadig utvikles betyr det for deg at du i fremtiden kan få ta del i nye funksjoner som for eksempel vil kunne melde deg på til kurs og arrangement (mer info kommer etterhvert).

Hva trenger jeg som GTK-medlem å gjøre?

På onsdag vil du få tilsendt en epost gjennom MATCHi-systemet med en aktiviseringslenke. Ved å klikke på aktiviseringslenken kommer du inn i MATCHi, der du kan registrere deg og lage en konto om du ikke har brukt MATCHi-tjenesten tidligere. Skulle du allerede ha en konto i Matchi, logger du inn med din kjente innlogging.

Booking og betaling

Du kan booke og betale online med debit. MATCHi støtter sikre betalinger der du ved å taste inn kontonummer første gangen sparer deg å taste inn kortdetaljene flere ganger (om du velger det).

Bookingsregler

Booking kan skje maks 1 uke frem i tiden. Avbestilling må skje senest 6 timer innen booket tid. For deg med kontraktstimer: Husk på å booke av din tid online om du er forhindret i å komme: det hjelper våre juniorer i å få viktig spilletid på banene!

 

Tennishilsen fra Grefsen tennis