Grefsen tennis og regler for banebooking

Grefsen tennis og regler for banebooking

Her på Grefsen har vi det trivelig, og vi skal jobbe for klubbmiljøet vårt. Da skal følgende regler respekteres.

Baner reserveres med det nye bookingsystemet – Match i. Alle medlemmer skal ha fått tilsendt en registreringsmail fra vår systemleverandør Matchi. Ta kontakt med daglig leder/hovedtrener Lance dersom du har spørsmål!

Spill på baner – Spill på utebanene er gratis for medlemmer. Medlemmer har lov til å ha med gjest uten ekstra betaling.

Booking av baner – skjer gjennom Matchi. Hvert medlem kan reservere inntil 2 uker frem i tid, men kun 1 time om gangen. Klubbens administrasjon kan flytte bestillinger mellom baner hvis nødvendig i forbindelse med kurs og turneringer.

Vær presis – Banen blir automatisk gitt til eventuelt ventende spillere såfremt man ikke møter opp innen fem minutter.

No show – Vi ønsker ikke at no-show blir et problem på GTK. Avbook baner som ikke skal benyttes senest 6 timer før spillestart.

Banestell – Banene skal alltid kostes (i sirkel, ikke frem og tilbake) og linjer rengjøres etter bruk. Banene skal vannes før bruk når det er nødvendig. Heng banekosten på plass på kroken ved siden av informasjonsskiltet etter bruk

Oppførsel – Det forventes sportslig og hyggelig oppførsel på banene. Banning, hyling, racketkasting og lignende godtas ikke. Overtredelse kan medføre bortvisning fra banen. Bruk søppelkassen for drikkeflasker, tomme ballrør og annet, og bidra til å holde anlegget ryddig og pent.

Joggesko og annet fottøy ikke tillatt – Annet fottøy enn tennissko ødelegger banene, og joggesko og annet fottøy er derfor strengt forbudt å bruke på banene. Dette gjelder også “hardcourt”-banene.

Dyr – hunder og andre husdyr er ikke tillatt inne på banene, hverken utendørs eller i bobla

Kurs, lagkamper, turneringer og spillertreff – klubben har daglig satt av baner til gjennomføringen av junior- og voksenkurs. Disse vises i banebookingsystem. Når det arrangeres turneringer eller når Grefsens lag har hjemmekamper vil noen av banene være reservert for dette formålet. Slik aktivitet er det informert om på klubbens nettsider, på oppslagstavlen og i bookingsystemet.

 

Hvordan booker jeg en bane?

Baner reserveres med bookingsystem Matchi på denne nettsiden: www.matchi.se.

Alle medlemmer skal ha fått tilsendt en registreringsmail med en aktiviseringslenke fra vår systemleverandør Matchi. Når du har registrert deg får du en bekreftelsesmail fra Matchi. Trykk på linken i denne mailen for å ferdigstille registreringen.

Ta kontakt med dagligleder@grefsentk.no eller 904 77 627 hvis du ikke har fått aktiviseringslenken eller har problemer med å lage en konto i Matchi.