2 solskinnsdager med Orange Tour Master på Grefsen

2 solskinnsdager med Orange Tour Master på Grefsen
Helgen 17./18. juni ble det spilt "Davis Cup" hos Grefsen tennisklubb. Strålende sol, god stemning både på banen og på terrassen, flotte kamper, fair play og hygge gjennom 2 fulle dager.

Hele 206 barn fra 19 klubber, mange as disse med flere lag, hadde meldt seg på Orange Tour Master – 64 lag totalt. Mye latter, svette og kampiver tok over anlegget.

- ”Orange-konseptet” er et tilbud for barn i alderen 7-12 år og betyr at det spilles med oransje tennisballer, alderstilpassete racketer, og på en mindre tennisbane. En orange tennisball flyer saktere enn den originale helgule ballen og har vist seg som et bra pedagogisk tiltak i trenerarbeidet for å føre barn og unge til tennissporten, forklarer Lance Morgas, hovedtrener og daglig leder i Grefsen tennisklubb.

Den årlige Masters-turneringen dannet slutten av en serie med Orange-turneringer, men til forskjell ble det nå spilt lagtennis etter det kjente Davis-cup prinsippet. Hos Grefsen besto hvert lag av 3-4 spillere, og i løpet av en time ble det først spilt 2 singlekamper, etterfulgt av 1 double og 2 nye single. Grefsen stilte med 10 spillere og 3 lag.

- Det var imponerende å se hvor store skritt de unge tennisspillere hadde tatt gjennom det siste tennisåret, tegn for det gode trenerarbeidet som gjøres rundt omkring i klubbene. Også kunne vi glede oss over fair play som ble vist av både på og utenfor banen, følger Lance opp, strålende fornøyd.

Avslutningsvis ønsker vi å rette en stor takk til alle foreldre og besteforeldre som kom for å heie og sørge for god stemning, og til ROGY-komitéen i Grefsen tennisklubb, foreldre som har stått for matservering, kiosksalg og grillmat – herlig teamwork! Se mange flott bilder og videoer på Grefsens Facebookside: 

Vi gleder oss allerede til neste Masters på Grefsen!
Velkommen tilbake!

Har du lyst til å prøve tennis, ta kontakt med hovedtrener og dagligleder Lance Morgas på 904 77 627 eller dagligleder@grefsentk.no.