Vil du se ATP/WTA tennis i sommer?

Vil du se ATP/WTA tennis i sommer?

Visste du at mulighetene for å se toppspillere fra verdensirkuset på ATP/WTA touren i tennis er kun en 5 timers kjøretur unna Oslo?

Den tradisjonsrike Båstad turneringen spilles hver sommer i fantastiske omgivelser.

Båstad ligger langs sjøen og selve anlegget ligger sentralt plassert midt i byen med kort avstand til sol, strand og havet. I tillegg har Båstad mange muligheter for deg som liker golf, spa/velvære, uteliv og aktviteter som sykkel/ridning/seiling. Mulighten for å spille tennis selv er selvfølgelig også stor. Du kan leie bane hos flere klubber i området. I tillegg finnes Båstad Sportscenter anlegget med 14 grusebaner og 6 baner innendørs klar til bruk.

bastad 2

Kjendiser, sommer og masse tennis

2 år på rad har familien Toft Valeur besøkt turneringen. Første gang, i 2012, bestemte far og lillebror (Isack og Patrick) for å dra rett i forkant av turneringen. Vi kastet oss rundt og ordnet billetter, hotell og klargjorde bilen. Vi ankom Båstad onsdag kveld. Rakk 9 runder golf i mellom regnbygene før vi stupte i seng. Torsdag morgen var det klart for herlig tennis med Ferrer, Dimitrov, Almagro, Robredo og Ramos. Vi så også flott double med Lindstedt/Tecau og Peya/Soares.

Og ja vi kom oss hjem etter bilhavari i løpet av fredagen med stor gul tennisball med mange autografer på.

Hele familien i 2013

Forrige år bestemte vi oss for å besøke turneringen litt tidligere i uken. Vi fikk med oss mor og lillesøster med på turen denne gangen. Vi booket oss inn på sportcenteret slik at vi også fikk spilt tennis selv i tillegg til å se på. 4 flotte solfylte dager med Berlocq, Berdych, Almagro, Ferrer, Ymer, Verdasco, Zaballos og Dimitrov med flere. Vi traff også vår hovedtrener Lance´ kompis fra Sør Afrika: Raven Klassen som spiller på ATP double touren.

bastad3

Et annet stort høydepunkt var å se Berdych og Almagro på en av sidebanene gjennomføre 1 times treningsøkt. Mye sprell, godt humør og tempo i treningen som var en fornøyelse å se på. Storfornøyde var vi da vi dro hjem med no en stor tennisball med maaange signaturer.

I 2014 drar vi igjen. Gjør du?

Mer info finner du her: http://www.swedishopen.org
Av Patrick Valeur